TRES TOMBS INFERNALS DE SANT ANDREU 2018

13 de Gener de 2018

La Satànica de Sant Andreu organitza per 26ena vegada els Tres Tombs Infernals a la plaça de Can Fabra al Districte de Sant Andreu.

L’acte, que combina teatre al carrer, correfoc i espectacle pirotècnic, explica com el dimoni tempta al Sant per fer-lo caure en plaers molt terrenals com el poder, la beguda i el sexe, i com aquest no sucumbeix a les temptacions i el dimoni s’enfada. Aqui és on entra en joc l’espectacle pirotècnic que representa la seva furia.

Escenari Layher 10 x 6

Escenari

Per a dur a terme l’acte, el dia abans es munta un escenari Layher de 10 x 6 a 1,5 m d’alçada amb barana perimetral de seguretat, on es realitzarà l’obra principal.
I, al costat, un escenari de Layher 2 x 2 x 1,5 m d’alçada pel llenguatge sordmut, que traduirà tota la obra.

Ground Support i il·luminació

Dissabte a les 06.00h del matí es comença a muntar, a la part central de la plaça, per sobre del públic, el Ground Support de 12 x 12 amb estructura Litec i 4 motors CM d’una tona. On la Satànica, amb la col·laboració de la pirotècnia Estalella, munta part de l’espectacle pirotècnic final.

I on al frontal es penja l’equip d’il·luminació per la representació, amb caps mòbils Martin Mac 550, projectors Par 64 i estrobos Martin Atòmic 3000.

Ground Support
Ground Support
Groud Support nit

Sonorització

A primera hora de la tarda, arriba l’equip de só, muntem 10.000 watts Line Array Aero 28 Das i 4000 watts de monitors per la representació, amb una taula de só Presonus Studio Live de 32 canals i microfonia inalàmbrica Sennheiser pels actors.

Line Array Aero 28 DAS
Presonus Studio Live

Finalment l’acte comença, amb una mica d’endarreriment per la pluja caiguda a ultima hora, i l’espectacle llueix per disfrutar de la sàtira i el foc de La Satànica de Sant Andreu amb els seus Tres Tombs Infernals 2018.

Final de festa Tres Tombs Infernals 2018

Dejar un comentario