Skip to content

LA RULOT RULES

BLOG

Revolta de les Quintes

El passat 7 d’abril, la vibració de la història es va fer present a la Plaça de la Vila de Gràcia.

En un esdeveniment carregat d’emblemes i records, la rulot va desplegar el seu equip de so per una commemoració única: la Revolta de les Quintes del 1870.

Aquesta festa, que s’ha mantingut viva al llarg dels anys, té les seves arrels ben fonamentades en els valors de resistència i comunitat. El 1870, els veïns de la vila de Gràcia es van alçar contra l’obligació de reclutar nous joves per a l’exèrcit. La campana de la torre de la plaça de la Vila de Gràcia, llavors com ara, va sonar com a símbol de rebel·lió i unitat.

La representació teatral de la Revolta de les Quintes és més que una simple evocació històrica; és un recordatori fervent del poder del poble unit. Homes i dones vestits de l’època van donar vida als valents vilatans que es van enfrontar a l’autoritat, exigint l’abolició de les quintes. Des de l’assalt a l’ajuntament fins a la construcció de barricades, cada moment va ser recreat amb precisió i passió.

So

L’equip de so, un element crucial en qualsevol representació teatral, va ser una part integral d’aquest esdeveniment. Amb una taula de mescla Midas M32, un sistema de so DAS i microfonia inalàmbrica de diadema DPA, es va capturar cada nota de discurs i crit de rebel·lió amb claredat i potència.

Estructura

A més de la tecnologia moderna, els preparatius van incloure una disposició curosa de cadires al voltant de la plaça. Aquest simple gest va transformar un espai públic en un escenari compartit, connectant el passat amb el present i unint a tots els assistents en una experiència col·lectiva.

Prepara’t per a una temporada inoblidable en La Rulot, on la qualitat i l’excel·lència són la nostra prioritat!

Tens una visió específica per a un esdeveniment o espectacle? Explica’ns! Som aquí per a fer realitat els teus somnis i crear experiències inoblidables junts.

Fem història junts!

Per a mantenir-te al corrent de totes les nostres activitats i projectes futurs, et convidem a seguir-nos en les nostres xarxes socials. Des d’esdeveniments teatrals fins a produccions audiovisuals, et mantindrem informat sobretot el que està per venir.

No et perdis el nostre últim article setmanal en el blog, on compartim contingut rellevant i emocionant. Visita el nostre lloc web per a explorar tots els nostres articles anteriors i uneix-te a nosaltres mentre continuem escrivint la nostra història d’èxit.