Skip to content

LA RULOT RULES

BLOG

Tres Tombs Infernals de Sant Andreu 2018

13 de Gener de 2018

La Satànica de Sant Andreu organitza per 26ena vegada els Tres Tombs Infernals a la plaça de Can Fabra al Districte de Sant Andreu.

L’acte, que combina teatre al carrer, correfoc i espectacle pirotècnic, explica com el dimoni tempta al Sant per fer-lo caure en plaers molt terrenals com el poder, la beguda i el sexe, i com aquest no sucumbeix a les temptacions i el dimoni s’enfada. Aqui és on entra en joc l’espectacle pirotècnic que representa la seva furia.

Escenari

Per a dur a terme l’acte, el dia abans es munta un escenari Layher de 10 x 6 a 1,5 m d’alçada amb barana perimetral de seguretat, on es realitzarà l’obra principal.
I, al costat, un escenari de Layher 2 x 2 x 1,5 m d’alçada pel llenguatge sordmut, que traduirà tota la obra.

Ground Support i Il·luminació

Dissabte a les 06.00h del matí es comença a muntar, a la part central de la plaça, per sobre del públic, el Ground Support de 12 x 12 amb estructura Litec i 4 motors CM d’una tona. On la Satànica, amb la col·laboració de la pirotècnia Estalella, munta part de l’espectacle pirotècnic final.

I on al frontal es penja l’equip d’il·luminació per la representació, amb caps mòbils Martin Mac 550, projectors Par 64 i estrobos Martin Atòmic 3000.

Sonorització

A primera hora de la tarda, arriba l’equip de só, muntem 10.000 watts Line Array Aero 28 Das i 4000 watts de monitors per la representació, amb una taula de só Presonus Studio Live de 32 canals i microfonia inalàmbrica Sennheiser pels actors.

Finalment l’acte comença, amb una mica d’endarreriment per la pluja caiguda a ultima hora, i l’espectacle llueix per disfrutar de la sàtira i el foc de La Satànica de Sant Andreu amb els seus Tres Tombs Infernals 2018.