Skip to content

LA RULOT RULES

BLOG

Tres Tombs Infernals 2024
Brillant Èxit a La Rulot!

En la nostra emocionant travessia anual, ens enorgulleix compartir la vibrant experiència de la 32a edició dels Tres Tombs Infernals, on una vegada més col·laborem braç a braç amb La Satànica de Sant Andreu.

Enguany, elevem l’experiència a noves altures amb un escenari Layher de 12 x 6, acompanyat d’una imponent rampa d’accés, també construïda amb estructures Layher, que simulava una pista d’aterratge. La cuidada planificació de cada detall reflectia el nostre compromís de proporcionar un espectacle excepcional. 

La sonorització, un component crucial, va aconseguir nivells impressionants amb un sistema de Line Array Aero Das de 10.000w i una taula de so Mides M32. Això va assegurar que el so arribés de manera impecable a tota la plaça de Can Fabra, creant una atmosfera electritzant entre la multitud ansiosa. 

La il·luminació, meticulosament dissenyada, va comptar amb caps mòbils, Parleds i una taula de llums MA2, establint l’escenari perfecte per a una nova edició de la fascinant història de Satanàs temptant a Sant Antoni. Cada centelleig de llum i ombra va afegir capes d’emoció a la narrativa visual. 

En el cor de la plaça, un Gran Support va sostenir el pes de la pirotècnia final, culminant en un esclat de llum i so que va deixar a l’audiència sorpresa.

Els Tres Tombs Infernals de Sant Andreu no sols va ser un espectacle, sinó una experiència que va unir a la comunitat en la celebració de la tradició i la creativitat. Aquest nou èxit és un testimoniatge de la dedicació de tots els involucrats i promet un futur ple de més moments inoblidables en pròximes edicions. Acompanyin-nos en aquesta emocionant travessia any rere any!

Per a més informació sobre els nostres serveis o qualsevol dubte que puguis tenir, t’animem a contactar amb nosaltres a través del formulari que es troba al final d’aquest article.

No et perdis cap detall de les nostres increïbles novetats. Estigues atent a les nostres xarxes socials, on compartim cada moment especial i actualització. Segueix-nos per a conèixer més sobre les nostres experiències i esdeveniments únics!